Over

Skytools is ontstaan vanuit Skyvision Unmanned Aviation. Skyvision is sinds 2012 één van de eerste volledig gecertificeerde ROC houders in Nederland. Vanwege de vraag uit de markt van bedrijven en instellingen om zelf gebruik te maken van drones in hun dagelijkse werkzaamheden zijn wij gestart om deze bedrijven en organisaties te helpen bij de implementatie van drones binnen hun vakgebied.

Wij zien de meerwaarde die drones kunnen hebben binnen bepaalde toepassingsgebieden en industrieën en kunnen onze klanten daardoor voorzien van transparant en diepgaand advies over het professioneel gebruik van onbemande luchtvaartuigen, onderbouwd door jarenlange ervaring. Doordat Skytools met haar operationele afdeling Skyvision operationeel werd vóórdat de huidige wettelijke kaders van kracht waren, heeft Skytools op de voorste rij gezeten tijdens het implementeren van deze wet- en regelgeving en heeft zich kunnen profileren als één van de toonaangevende ROC-bedrijven (RPAS Operator Certificate-bedrijven) in Nederland. Hierdoor zijn goede contacten met Inspectie Leefomgeving en Transport opgebouwd en heeft Skytools operaties uitgevoerd en materiaal geleverd voor verschillende overheidsprojecten en pilots van onder andere Luchtverkeersleiding Nederland, Rijkswaterstaat en andere overheidsinstanties.

Safety, quality and innovation are our core values (veiligheid, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaardes) aldus de slogan van Skyvision. Deze kernwaardes zijn ook van kracht op de werkzaamheden van Skytools.

 

Safety

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Een veilige bedrijfscultuur verminderd het risico op incidenten en ongevallen voor betrokkenen en de omgeving. Door erkende risicoanalyses toe te passen, een veiligheidsmanagementsysteem te hanteren en door onderbouwde procedures te volgen en uit te dragen, zorgt Skytools ervoor dat ook uw organisatie voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het luchtruim veilig is en veilig blijft.

 

Quality

Kwaliteit is een eindproduct van de voorbereiding, uitvoering en afronding van uw projecten en profileert uw organisatie binnen de markt waarin u actief bent. Kwaliteit onderscheidt uw organisatie van de rest. In de industrie van onbemande luchtvaart is dat niet anders. Doordat drones een explosieve groei doormaken die niet lijkt af te nemen, is het leveren van producten met een hoog kwaliteitsniveau belangrijker dan ooit. Om aan de huidige kwaliteitsnormen te kunnen voldoen moet uw organisatie beschikken over gecertificeerd personeel en betrouwbaar materiaal. Hierin voorziet Skytools alle benodigdheden voor optimale kwaliteit van uw product.

 

Innovation

Doordat de technische ontwikkeling op het gebied van drones ontzettend snel gaat is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen en innovaties binnen deze markt. Mede door de snelheid van deze ontwikkelingen en de gigantische hoeveelheid toepassingen kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Zeker als uw hoofdwerkzaamheden anders zijn dan het vliegen met drones. Skytools biedt advies en ondersteuning op alle vlakken die onderhevig zijn aan innovatie, en stelt u op de hoogte wanneer deze ontwikkelingen invloed hebben op uw organisatie of materiaal. Uw organisatie kan zich blijven richten op uw hoofdwerkzaamheden en Skytools brengt u op de hoogte van ontwikkelingen. Wij geloven in de kracht van het samenwerken, het bundelen van expertise. Skytools, your partner in the sky.